Marinka

Accountmanager

  • 03 mei 2021
  • ·Leestijd 3 minuten

Marinka vertelt over haar werk als Accountmanager. "Door een wisselend klantenbestand heb ik te maken gehad met verschillende landen, talen en culturen in West-Europa. Ik ben hierin altijd geïnteresseerd geweest, dus het internationale speelveld waarin Looye Kwekers zich bevindt, past perfect bij mij!"

Wil je eens iets over jezelf vertellen? Welke functie heb je en op welke afdeling ben je werkzaam?
Mijn naam is Marinka van der Ark, 26 jaar en ik ben werkzaam op de sales afdeling als international accountmanager. In mijn huidige rol ben ik verantwoordelijk voor onze afzet in Nederland, België en Spanje.

Hoe ben je bij Looye Kwekers terecht gekomen? En we zijn ook benieuwd naar jouw loopbaan binnen Looye Kwekers? 
Na mijn studie (bachelor Economie & Bedrijfseconomie en master Behavioral Economics) aan de Erasmus Universiteit ben ik op gesprek geweest bij Looye Kwekers voor de rol van International Accountmanager. Wat een tof bedrijf dacht ik… Mooi pand, mooie bedrijfsvisie, leuke job, kansen om door te groeien, veel jonge mensen en ook nog lekker dichtbij! Er was alleen nog 1 puntje… Ik zou wel eerst nog 5 maanden gaan rondreizen door Zuidoost-Azië. Gelukkig was dat geen probleem en ben ik na mijn reis gestart. Door een wisselend klantenbestand heb ik te maken gehad met verschillende landen, talen en culturen in West-Europa. Ik ben hierin altijd geïnteresseerd geweest, dus het internationale speelveld waarin Looye Kwekers zich bevindt, past perfect bij mij!

Wat is je meest recente prestatie?
Het binnenhalen van Jumbo als nieuwe klant voor Honingtomaten®! Na een goed kennismakingsgesprek met de inkoper via Teams is het balletje gaan rollen. Er was interesse vanuit Jumbo en ik kwam in contact met de category manager, de persoon die o.a. verantwoordelijk is voor het assortiment AGF. Meerdere gesprekken volgden; over de visie op het schap, over de samenwerking en over ondersteuning van het merk vanuit Looye Kwekers. Uiteindelijk zijn we gezamenlijk tot een “plan de campagne” gekomen om het merk Honingtomaten® optimaal onder de aandacht te kunnen brengen bij de Jumbo shopper.

Wat maakt jou trots?
Het feit dat we de verkoop van onze merken Honingtomaten® en JOYN® snel zien groeien bij onze klanten. Steeds meer consumenten in Europa kennen onze tomaten en het is mooi om van die ontwikkeling deel uit te mogen maken. 

Wat moet je in huis hebben om te slagen binnen Looye Kwekers?
Ambitieus moet je zeker zijn, we zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en naar wat we kunnen verbeteren. Als dat bij je past, dan komt het helemaal goed.

Is er ook tijd voor “fun” bij Looye Kwekers?
Zeker. Iedere vrijdag broodjes van de Westgaag, de Looye Olympics (sportief evenement voor alle medewerkers en hun gezinnen), het Looye feest, het jaarlijkse uitje naar het Spektakel (feestweek in Maasdijk), “het Looye-loopie” (deelname aan een obstacle run + een nachtje weg inclusief stapavond) en de gezellige vrijmibo’s!

delen

© 2024 Looye Kwekers