Alexandra

International Brand Manager

  • 04 mei 2021
  • ·Leestijd 3 minuten

Alexandra vertelt over haar werk als International Brand Manager. "Looye Kwekers is nog een echt familiebedrijf, maar groeit ook snel door! Er zijn nog veel spannende kansen en taken die wij met ons team willen en kunnen challengen - dus als je geniet van mooie uitdagingen in een jong, dynamisch team, dan zou ik je zeker aanraden om bij Looye Kwekers te solliciteren."

Vertel eens, wie ben je en sinds wanneer werk je bij Looye Kwekers?
Ik ben Alexandra, 29 jaar oud en ik woon momenteel in Rotterdam maar ik kom oorspronkelijk uit Duitsland. Voor Looye Kwekers werk ik inmiddels nu meer dan een half jaar. Voordat ik hier begon heb ik voor verschillende merken en bedrijven gewerkt, maar altijd binnen Marketing/Sales. Nu werk ik als International Brand Manager bij Looye Kwekers.

En wat houdt werken als International Brand Manager bij Looye Kwekers precies in?
Als International Brand Manager bij Looye Kwekers ben ik verantwoordelijk voor het campagne en media management voor onze premiummerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten. Onze campagnes zijn integraal, dus we proberen in onze focus landen: Nederland, België en Duitsland, één “look & feel” in onze campagne beeld en communicatie te hebben. Ik ben betrokken bij elke stap, van creatie tot promotie op de winkelvloer. Dit met als doel een zo goed mogelijke customer journey voor onze consumenten te creëren. 

Heb je al bijzondere dingen meegemaakt in je eerste periode?
Ja dat zeker. Een van mijn eerste projecten was het opzetten van een compleet nieuwe campagne. Hier ben ik heel trots op. 

Nu je even bezig bent, is het wat je ervan verwacht had?
Voordat ik bij Looye Kwekers begon had ik ervaring op het gebied van FMCG, maar dit is mijn eerste werkgever in de foodsector. Ik vind dit echt een hele boeiende sector en ik heb in mijn eerste halfjaar veel kunnen leren. Als International Brand Manager ben je natuurlijk altijd blij als je met een mooi merk aan de slag kunt gaan. Mijn collega's hier hebben al geweldig werk neergezet en ik kijk er naar uit om dit verder uit te breiden en nóg beter te maken.  

Waarom zou je anderen aanraden te solliciteren bij Looye Kwekers?
Looye Kwekers is nog een echt familiebedrijf, maar groeit ook snel door! Er zijn nog veel spannende kansen en taken die wij met ons team willen en kunnen challengen - dus als je geniet van mooie uitdagingen in een jong, dynamisch team, dan zou ik je zeker aanraden om bij Looye Kwekers te solliciteren.
 

delen

© 2024 Looye Kwekers