Irfan

MEEWERKEND VOORMAN

  • 03 juni 2021
  • ·Leestijd 2 minuten

Irfan vertelt over zijn werk als medewerker expeditie. "Waar ik energie van krijg? Ik denk dat dat een combinatie is van de vrijheid die ik krijg om mijn functie goed in te kunnen vullen en de gezelligheid en goede werk sfeer met mijn collega’s."

Wil je ons vertellen, wie ben je en wat is jouw rol binnen Looye Kwekers?
Mijn naam is Irfan Chote en ik ben 36 jaar. Ik werk alweer bijna 3 jaar bij Looye Kwekers op de afdeling Expeditie. Samen met een collega zorg ik ervoor dat alle producten op de juiste manier en op tijd verladen worden.


Wat vind jij belangrijk in jouw werk en waarom werk je bij Looye Kwekers?
Omdat ik op zoek was naar een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden heb ik gekozen voor de functie bij Looye Kwekers. Ik ben begonnen als Expeditie Medewerker/Orderpicker en ik groei steeds meer naar het aanspreekpunt worden van alles wat met transport en logistiek te maken heeft. Mijn werkzaamheden zijn daarmee dus ook heel divers. Je kunt denken aan orderpicken, contact met transporteurs, rijden op een heftruck en het organiseren van de expeditie. Diversiteit in mijn dagelijkse werkzaamheden vind ik belangrijk, want dat maakt dat een dag nooit hetzelfde is.


Hoe maak jij het verschil?
Ik maak het verschil door ervoor te zorgen dat alles wat er dagelijks op de afdeling expeditie gebeurt, goed wordt uitgevoerd. Dit lukt doordat we steeds één of twee stappen vooruit denken en snel weten te schakelen in onverwachte situaties. 


Wat doet Looye aan innovatie?
Looye Kwekers is een groeiend bedrijf en ik merk dat daarbij continue wordt nagedacht over hoe we het gehele proces kunnen verbeteren. Daarbij spelen automatisering en robotisering een grote rol, wat ervoor zorgt dat Looye Kwekers toekomstbestendig is.


Wat geeft jou energie?
Waar ik energie van krijg? Ik denk dat dat een combinatie is van de vrijheid die ik krijg om mijn functie goed in te kunnen vullen en de gezelligheid en goede werk sfeer met mijn collega’s. 
 

delen

© 2024 Looye Kwekers