veganuary tomaten

Veganuary

  • 23 december 2021
  • ·Leestijd 1 minuten

Januari is de maand van Veganuary! De challange om een maand vegan te eten, ook wij hebben inspirerende recepten voor je!

tomaat curry
1

Vegan Indiase Curry

Mis je de smaak van India na je reis door Azië? Verras dan jezelf en je vrienden met deze heerlijke Indiase curry uit de Nederlandse keuken. Met Looye JOYN tomaten als ingrediënt krijgt je Indiase curry een smaak die zeker niet onderdoet voor de curry uit Bombay.

Ik wil dit maken
joyntomaat-quinoa
1

Gevulde tomaten met quinoa

Een culinaire klassieker met een moderne invulling. Quinoa is momenteel zeer gewild in de keuken. Dat is niet zo vreemd; quinoa is namelijk enorm gezond. Combineer het eens met de Looye JOYN tomaat die door haar smaak en structuur ideaal is om te vullen met het populaire superfood.

Ik wil dit maken
Cowboyk kaviaar - tomaat
1

Cowboy kaviaar

Deze vegetarische cowboy kaviaar is onder andere gemaakt van Looye JOYN tomaten, ui, bonen, maïs en paprika. Gemakkelijk, snel te bereiden en vol van smaak.

Ik wil dit maken
salade
1

Winterse salade met knapperige boerenkool en Looye JOYN tomaten

Simpel, snel en boordevol winterse groente. In de winter kun je nog steeds genieten van salades, maar serveer deze dan lauwwarm en maak gebruik van verwarmende en voedzame groente uit het seizoen. Natuurlijk extra lekker met Looye JOYN tomaten!

Ik wil dit maken

delen

© 2023 Looye Kwekers