Looye JOYN tomaten

De kwaliteit van Looye, nu als tomaat voor in de keuken

Looye Kwekers is vooral bekend om de smaakvolle Looye Honingtomaten, maar daarmee doen we onze andere tomaten tekort, zoals de Looye JOYN tomaten. Deze tomaten zijn, zoals je van Looye gewend bent, van de hoogste kwaliteit en hebben een volle smaak, stevige structuur en heerlijke balans van zoet en zuur. Zodra je een Looye JOYN tomaat in je handen hebt, ruik en proef je het: deze trostomaat haalt het beste naar boven in alle recepten.

Hoewel Joyn tomaten ideaal zijn voor allerlei recepten, komen ze het best tot hun recht in koude bereidingen zoals salades en groentencarpaccio. Bij Looye Kwekers zijn we er trots op dat we deze tomaten kunnen leveren die geschikt zijn voor allerlei recepten. 

Benieuwd naar de speciale eigenschappen van Joyn tomaten?

We hebben ook verschillende recepten voor je klaarstaan waarin je de Joyn tomaten kunt gebruiken om de heerlijkste gerechten te bereiden. Kortom, als je op zoek bent naar de beste kwaliteit tomaten voor in de keuken, dan zijn de Joyn tomaten van Looye Kwekers de perfecte keuze voor jou. Probeer het zelf en ervaar de volle smaak en stevige structuur van deze tomaten in je favoriete recepten. 

Carpaccio van watermeloen en Looye JOYN tomaten met feta en munt

Naar recept

Salade met Looye JOYN tomaten, halloumi en bloedsinaasappel

Naar recept

De ultieme picknicksalade met Looye JOYN tomaten en Looye Honingtomaten

Naar recept

Wilt u als handelaar of specialist meer weten over onze Looye JOYN tomaten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om onze kennis en expertise te delen en u te voorzien van meer informatie over onze Looye JOYN tomaten. 

© 2024 Looye Kwekers