Negen keer genieten met Looye JOYN

De Looye Joyn tomaat is graag samen. Samen met andere heerlijke ingrediënten ontstaan de meest bijzondere gerechten. Door die gerechten samen met vrienden of familie te bereiden, ontstaan bovendien de meest bijzondere momenten. 
 

Gevulde tomaten met quinoa

Een culinaire klassieker met een moderne invulling. Quinoa is momenteel zeer gewild in de keuken. Dat is niet zo vreemd; quinoa is namelijk enorm gezond. Combineer het eens met de Looye JOYN tomaat die door haar smaak en structuur ideaal is om te vullen met het populaire superfood.

Naar recept

Bladerdeeghapjes

Met bladerdeeghapjes is het altijd een feestdag. Ze zien er heerlijk culinair uit en bij elke hap waan je je in een chique Franse bistro. Met de tomaat voeg je extra smaak toe aan het recept. En dankzij haar structuur is het verrassend eenvoudig om dunne plakjes te snijden. 

Naar recept

Amerikaanse hamburgers

Haal de volgende keer een extra grote tros Looye Joyn tomaten in de keuken als je hamburgers gaat bakken. Die kun je eenvoudig in superdunne plakjes snijden voor een fris element. En met de rest van de tomaten maak je zelf in een handomdraai heerlijke ketchup. 

Naar recept

Indiase Vegan Curry

Mis je de smaak van India na je reis door Azië? Verras dan jezelf en je vrienden met deze heerlijke Indiase curry uit de Nederlandse keuken. Met tomaten als ingrediënt krijgt je Indiase curry een smaak die zeker niet onderdoet voor de curry uit Bombay.

Naar recept

Tarte Tatin met JOYN tomaat

In 1889 keerden de Franse gezusters Tatin per ongeluk hun appeltaartje om. Zo ontdekten ze het recept voor Tarte Tatin. Je zou denken dat je een recept dat zo oud is inmiddels niet meer kunt verbeteren, maar dan heb je nog niet kennisgemaakt met de Looye Joyn tomaat. 

Naar recept

Pizzette a la Looye

Klein is het nieuwe groot. Verras je gasten met deze ‘pizzette’; een heerlijke mini-pizza die je kunt serveren als fingerfood. Met de pizzette kun je overigens ook heel eenvoudig variaties maken met bijvoorbeeld verse basilicum of pijnboompitjes. 

Naar recept

Salade met JOYN en bloedsinaasappel

Haal de méditerranée naar je Nederlandse tuin of balkon. En serveer een frisse salade met kaas uit Cyprus, olijfolie uit Spanje en bloedsinaasappels uit Sicilië. Maar het is natuurlijk de Nederlandse Looye Joyn tomaat die het palet aan smaken helemaal afmaakt.

Naar recept

Geroosterde tomatensoep

Na een gezonde wandeling door de Nederlandse bossen of over het strand wil je niets liever dan opwarmen met een lekkere kop soep. Geef je tomatensoep een smakelijke verrassing door de tomaten eerst kort te roosteren in de oven. En als je kiest voor de tomaat wordt het zelfs nog smakelijker. 

Naar recept

Bruschetta met JOYN en truffel

Het recept voor een traditionele bruschetta kennen we allemaal. Neem een ciabatta en Looye Joyn tomaten en je bent al een heel eind. Voor deze variant laten we de basilicum achterwege en we ruilen deze in een voor delicate toevoeging: truffel. 

Naar recept
© 2024 Looye Kwekers